logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Arnhem // Contact
Groepsuitje Arnhem

Contactgegevens

Algemeen

Uitjes en Eten
Gedempte Nieuwesloot 165
1811 KS Alkmaar
Nederland
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Tel: 088 800 8400

KvK-nummer: 37107393

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Uitjes en Eten

Bedrijfsuitjes Arnhem

Personeelsuitje Arnhem

Personeelsuitjes Arnhem? De Arnhem is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. De evenementenstad van Nederland biedt alle mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje.

Groepsuitje Arnhem

De evenementenstad van Nederland Arnhem is een verassend mooie en daarom uitermate geschikt voor een groepsuitje. Een groepsuitje een bedrijfsuitje, familie-uitje of een vriendenuitje.

Puzzeltocht Arnhem

Arnhem is de ideale plaats voor een verassende en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten biedt dan ook originele en unieke puzzeltochten altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Gedurende de puzzeltocht of speurtocht worden de leukste plekjes van Arnhem bezocht. Een puzzeltocht oubollig? Bij Uitjes en Eten in ieder geval niet.

GPS tocht Arnhem

De GPS Tocht door Arnhem is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er verschillende opdrachten.

Teambuilding Arnhem

Teambuilding in Arnhem. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leren kennen in de mooie stad Arnhem. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.