logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Arnhem // GPS tocht Arnhem
Groepsuitje Arnhem

GPS tocht Arnhem

GPS tocht voor een all-in prijs

De GPS Tocht door Arnhem is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. U loopt met uw team langs verschillende satelliet punten in Arnhem. Tijdens deze tocht wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en diverse ludieke en originele opdrachten.

De GPS toch is geen topsport natuurlijk, maar wel een ontzettend mooie tocht door Arnhem waarbij u langs de mooiste plekjes van Arnhem komt.

Natuurlijk worden onze uitjes ook altijd verzorgt in combinatie met een hapje en een drankje in een restaurant.

Klik voor meer informatie over de GPS Menu Tocht. Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten in Arnhem.


Wie is het Zwijntje Arnhem

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Arnhem waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Arnhem

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Arnhem en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Arnhem zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Arnhem

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Arnhem in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Arnhem

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Arnhem is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Beroemd vanwege 'De slag om Arnhem', de Mode Biennale en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem is een ideale stad voor een leuke GPS Tocht.

Zo leidt de GPS u langs verschillende satellietpunten door heel Arnhem en komt u langs de mooiste plekjes van Arnhem. Denk bijvoorbeeld aan de Eusebiuskerki of het Maarten van Rossumhuis, de Sabelspoort of het Presickhaeffs Huys. Maar ook de middeleeuwse kelders en de Grote kerk komen aan bod tijdens een personeelsuitje in Arnhem.

Altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wilt u liever een aangepast programma? Dat kan! Uitjes en Eten verzorgt uw uitje in Arnhem op maat.

Bedrijfsuitjes Arnhem

Personeelsuitje Arnhem

Personeelsuitjes Arnhem? De stadArnhem is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. Het was ook niet voor niets de evenementenstad van 2009! Uitjes en eten bied de leukste personeelsuitjes aan en ieder personeelsuitje wordt geregeld naar uw persoonlijke voorkeuren. Van ontvangst tot de afsluiting, Uitjes en Eten regelt het!

Groepsuitje Arnhem

Ontdek de evenementenstad van Nederland. Arnhem is een verrassende en mooie stad en daarom dan uitermate geschikt voor een groepsuitje. Altijd in combinatie met een hapje en een drankje.

Puzzeltocht Arnhem

Een puzzeltocht of speurtocht door Arnhem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Arnhem is de perfecte plaats voor een verrassende en gezellige puzzeltocht. Gedurende puzzeltocht worden de leukste plekjes van Arnhem bezocht. In Arnhem zijn verschillende uitjes mogelijk zoals, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Stads Gamen etc.

GPS tocht Arnhem

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Arnhem te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satellietpunten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er diverse opdrachten.

Teambuilding Arnhem

Teambuilding in Arnhem. Samenwerken, communiceren en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leren kennen in de mooie stad Arnhem doe je met een teambuilding programma van Uitjes en Eten. Wij helpen graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.