logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Arnhem // Groepsuitjes
Groepsuitje Arnhem

Groepsuitje Arnhem

Groepsuitje voor een all-in prijs

Uw groepsuitje Arnhem wordt mogelijk gemaakt door Uitjes en Eten. Ontdek zelf hoe mooi de stad Arnhem is. De Evenementenstad van 2009. Wij bieden diverse spellen aan voor uw groepsuitje Arnhem.

Dit kan variëren van een dinerspel in een restaurant tot een speurtocht door de stad. U hoeft zelf niets te ondernemen. Uitjes en Eten verzorgt u hele dag.

Een spel met tussendoor genieten van een 3 gangendiner. Kijk snel voor ons aanbod en beleef Arnhem met uw groepsuitje.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is al jaren bedreven in het organiseren van groepsuitjes in Arnhem. Ook in vele andere steden van Nederland zijn zij te vinden. Alles is mogelijk bij Uitjes en eten. U kunt kiezen voor uitjes met veel activiteit tot uitjes waarbij iedereen binnen zit en een dinerspel speelt. Tijdens de activiteiten wordt er heerlijk gegeten.

Benieuwd of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele groepsuitjes in Arnhem. Voor meer Arnhemse groepsuitjes klikt u hier.

Escape in the City Bergen op Zoom

Escape in the City

Escape In The City is het spannende en unieke groepsuitje in Bergen op Zoom van Uitjes en Eten. Het is een hilarisch, boeiend en onvoorspelbaar teamspel, in de stad! En het biedt veel meer mogelijkheden dan in een room. Teams van 7 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend. Uiteraard kan het uitje worden gecombineerd met een heerlijk diner.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke groepsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Arnhem. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig groepsuitje. Op de rat zelf na weet niemand wie de rat is. Het is de bedoeling dat de teamspelers de leuke opdrachten proberen te winnen en dat de rat de boel stiekem saboteert. Sluwigheid en plezier in combinatie met een verrukkelijk driegangen menu staan centraal tijdens dit dagje uit..

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch teamspel in pubsfeer

Pubquiz

Pubquiz is een hilarisch teamspel in pubsfeer. Een teamspel waarbij strijd, scherpzinnigheid, maar toch vooral gezelligheid voorop staat. De Pubquiz is een quiz met verschillende kennis, muziek, doe denk en plezierspelen waar een hoog IQ geen vereiste is. Uiteraard inclusief een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend groepsuitje in Arnhem. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit groepsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


De mooie stad Arnhem heeft voor ieder wat wils. Zo heeft Arnhem een rijke geschiedenis die voor een deel terug te vinden is in de mooie monumentale gebouwen in de stad. Zo kunt u denken aan de Grote kerk of de Sabelspoort. Ook heeft Arnhem veel middeleeuwse kelders die in zijn oude glorie zijn gerestaureerd. Deze monumenten kunt u onder andere zien tijdens de stadsprogramma´s van de groepsuitjes van Uitjes en Eten.

Uitjes en Eten organiseert verschillende stadprogramma´s door Arnhem. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan Wie is de Rat, Bikken en Klikken en de GPS Menutocht en vele andere programma´s.

Wilt u liever een aangepast programma naar uw voorkeuren? Dat kan! Uitjes en Eten regelt het voor u op maat.

Bedrijfsuitjes Arnhem

Personeelsuitje Arnhem

Personeelsuitjes Arnhem? De stad Arnhem is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. Het was ook niet voor niets de evenementenstad van 2009! Uitjes en eten bied de leukste personeelsuitjes aan en ieder personeelsuitje wordt geregeld naar uw persoonlijke voorkeuren. Van ontvangst tot de afsluiting, Uitjes en Eten regelt het!

Groepsuitje Arnhem

Ontdek de evenementenstad van Nederland. Arnhem is een verrassende en mooie stad en daarom dan uitermate geschikt voor een groepsuitje. Altijd in combinatie met een hapje en een drankje.

Puzzeltocht Arnhem

Een puzzeltocht of speurtocht door Arnhem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Arnhem is de perfecte plaats voor een verrassende en gezellige puzzeltocht. Gedurende puzzeltocht worden de leukste plekjes van Arnhem bezocht. In Arnhem zijn verschillende uitjes mogelijk zoals, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Stads Gamen etc.

GPS tocht Arnhem

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Arnhem te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satellietpunten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er diverse opdrachten.

Teambuilding Arnhem

Teambuilding in Arnhem. Samenwerken, communiceren en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leren kennen in de mooie stad Arnhem doe je met een teambuilding programma van Uitjes en Eten. Wij helpen graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.