logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Arnhem // Personeelsuitje Arnhem
Groepsuitje Arnhem

Personeelsuitje Arnhem

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Personeelsuitjes Arnhem? Arnhem is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. Arnhem, als stad beroemd vanwege de slag om Arnhem, de Mode Biënnale en attracties als Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

De Evenementenstad en Beste Binnenstad van Nederland biedt alle mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Wij van Uitjes en Eten zorgen voor een verrassend, gezellig en vooral onvergetelijk personeelsuitje in deze prachtige stad.

Uitjes en Eten organiseert voor u het perfecte personeelsuitje Arnhem. Wij nemen al het werk voor u uit handen. Daarbij is Arnhem een prima locatie voor uw personeelsuitje. Arnhem staat natuurlijk bekend om De Slag om Arnhem en om het Nederlandse Openluchtmuseum. Een puzzeltocht of een strategisch spelen zorgen ervoor dat u de mooie plekjes van deze stad te zien krijgt. De mooie stad biedt vele mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Uitjes en Eten staat voor kwaliteit van de spellen en uiteraard voor het heerlijke eten en drinken tijdens uw personeelsuitje Arnhem.

Uitjes en Eten biedt vele mogelijkheden voor een uitje met het personeel. Onze begeleiders zorgen er voor dat ook uw personeelsuitje naar wens verloopt. En natuurlijk wordt er ook voor een hapje en een drankje gezorgd.

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Arnhem. Personeelsuitje Arnhem Klik hier.

Escape in the City Bergen op Zoom

Escape in the City

Escape In The City is het spannende en unieke personeelsuitje in Bergen op Zoom van Uitjes en Eten. Het is een hilarisch, boeiend en onvoorspelbaar teamspel, in de stad! En het biedt veel meer mogelijkheden dan in een room. Teams van 7 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend. Uiteraard kan het uitje worden gecombineerd met een heerlijk diner.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Arnhem. Tijdens dit personeelsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig personeelsuitje. Op de rat zelf na weet niemand wie de rat is. Het is de bedoeling dat de teamspelers de leuke opdrachten proberen te winnen en dat de rat de boel stiekem saboteert. Sluwigheid en plezier in combinatie met een verrukkelijk driegangen menu staan centraal tijdens dit dagje uit.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Arnhem

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in de Anrhemse stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend personeelsuitje in Arnhem. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit personeelsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Een personeelsuitje in Arnhem? Uitjes en Eten regelt het voor u. Met veel verschillende progamma´s kunt u alle kanten op met een personeelsuitje van Uitjes en Eten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende stadsroutes langs de mooiste plekjes van Arnhem, of bijvoorbeeld een dinerspel in een restaurant.

Arnhem heeft ook een rijke geschiedenis, die voor een deel terug te vinden is in een aantal monumentale gebouwen in de stad. Veel van deze gebouwen krijgt u ook te zien tijdens een stadstocht. Zo kunt u denken aan het Maarten van Rossumhuis, de Sabelspoort of het Presickhaeffs Huys. Maar ook de middeleeuwse kelders en de Grote kerk komen aan bod tijdens een personeelsuitje in Arnhem.

Al onze spellen zijn voor zien van een hapje en een drankje. Wilt u liever een aangepast programma? Geen probleem! Uitjes en Eten regelt het allemaal voor u tot in de puntjes.

Bedrijfsuitjes Arnhem

Personeelsuitje Arnhem

Personeelsuitjes Arnhem? De stad Arnhem is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. Het was ook niet voor niets de evenementenstad van 2009! Uitjes en eten bied de leukste personeelsuitjes aan en ieder personeelsuitje wordt geregeld naar uw persoonlijke voorkeuren. Van ontvangst tot de afsluiting, Uitjes en Eten regelt het!

Groepsuitje Arnhem

Ontdek de evenementenstad van Nederland. Arnhem is een verrassende en mooie stad en daarom dan uitermate geschikt voor een groepsuitje. Altijd in combinatie met een hapje en een drankje.

Puzzeltocht Arnhem

Een puzzeltocht of speurtocht door Arnhem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Arnhem is de perfecte plaats voor een verrassende en gezellige puzzeltocht. Gedurende puzzeltocht worden de leukste plekjes van Arnhem bezocht. In Arnhem zijn verschillende uitjes mogelijk zoals, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Stads Gamen etc.

GPS tocht Arnhem

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Arnhem te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satellietpunten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er diverse opdrachten.

Teambuilding Arnhem

Teambuilding in Arnhem. Samenwerken, communiceren en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leren kennen in de mooie stad Arnhem doe je met een teambuilding programma van Uitjes en Eten. Wij helpen graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.