logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Arnhem // Teambuilding Arnhem
Groepsuitje Arnhem

Teambuilding Arnhem

Teambuilding voor een all-in prijs

Een actieve dag vol met diverse teambuilding activiteiten in Arnhem. Samenwerken, communiceren en uitdagingen aangaan. Iedereen leert elkaar beter kennen in de mooie evenementenstad Arnhem.

Gedurende de diverse activiteiten legt u de basis voor een goede samenwerking binnen uw bedrijf. Arnhem is als groenste Europese stad en met haar verrassend mooie historische centrum zeer geschikt voor de uitvoering van een teambuilding programma.

Onze ervaren en enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat het programma op maat wordt uitgevoerd naar uw persoonlijke voorkeuren. Teambuilding bij Uitjes en Eten betekend natuurlijk ook heerlijk met elkaar eten en drinken.

Klik hier voor een volledig overzicht van ons teambuilding programma in Arnhem.


Lipdub Maken

Lipdub Maken

Onder begeleiding van een professionele cameraman en begeleiding gaan jullie als bedrijf een geweldige Lipdub of videoclip maken. Kom gezamenlijk tot een nummer en leef je helemaal uit. Jullie kiezen een popsong en gaan vervolgens vol overgave een show neerzetten. Een Lipdub Maken is de uitgelezen kans om een super middag te lachen, te gieren en te brullen. En niet te vergeten, lekker te eten en drinken!

Vanaf € 33,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Arnhem. Hoe stiekem is de Rat? Welke Rat lukt het om ongemerkt zijn team te laten verliezen? Teambuilding, list en bedrog en heerlijk eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teambuilding programma waarbij diverse spannende en leuke spellen afgewisseld worden met heerlijk eten en drinken. Welk team neemt de DinerSlag Trofee mee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Arnhem, als stad beroemd vanwege 'De slag om Arnhem', de Mode Biennale en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum is een ideale stad voor een bedrijfsuitje.

Maar ook liefhebbers van winkelen of uitgaan komen in Arnhem aan hun trekken. Arnhem was niet voor niets 'Beste Binnenstad van Nederland' en Evenementenstad van het jaar 2009. Absoluut niet te missen in Arnhem zijn het Nederlands Watermuseum, Museum voor Moderne Kunst Arnhem, Airborne Museum 'Hartenstein', Gelredome, het Kroller- Muller Museum op Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Modekwartier Arnhem.

Arnhem is een goede stad voor een leuk teambuilding programma. Leer elkaar beter kennen en stimuleer een betere samenwerking in het bedrijf. Uitjes en Eten regelt een mooi programma voor u met verschillende opdrachten. Natuurlijk altijd in combinatie met een hapje en een drankje.

Bedrijfsuitjes Arnhem

Personeelsuitje Arnhem

Personeelsuitjes Arnhem? De stad Arnhem is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. Het was ook niet voor niets de evenementenstad van 2009! Uitjes en eten bied de leukste personeelsuitjes aan en ieder personeelsuitje wordt geregeld naar uw persoonlijke voorkeuren. Van ontvangst tot de afsluiting, Uitjes en Eten regelt het!

Groepsuitje Arnhem

Ontdek de evenementenstad van Nederland. Arnhem is een verrassende en mooie stad en daarom dan uitermate geschikt voor een groepsuitje. Altijd in combinatie met een hapje en een drankje.

Puzzeltocht Arnhem

Een puzzeltocht of speurtocht door Arnhem? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Arnhem is de perfecte plaats voor een verrassende en gezellige puzzeltocht. Gedurende puzzeltocht worden de leukste plekjes van Arnhem bezocht. In Arnhem zijn verschillende uitjes mogelijk zoals, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Stads Gamen etc.

GPS tocht Arnhem

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Arnhem te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satellietpunten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er diverse opdrachten.

Teambuilding Arnhem

Teambuilding in Arnhem. Samenwerken, communiceren en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leren kennen in de mooie stad Arnhem doe je met een teambuilding programma van Uitjes en Eten. Wij helpen graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.